вторник, 21 юни 2011 г.

АРХИВИТЕ ГОВОРЯТ ОТ СЛИВЕН


ПОДЗЕМНИ ГЛАСОВЕ ОТ АРХИВА

Аз съм от Сливен. И само едно ще Ви кажа: Като Лечков не сме имали до сега . Толкова поразии направи в градът ни, че не знам дали някога ще можем да си възстановим Сливен от неговото крадене. До каквото се докопа и веднага прави далаверата. Всички обекти и търгове се печелят от приближени до Лечков фирми. И този Лечков сега е решил да се бърка в работата на съда, защото Бойко го пази. Той достатъчно си уплете нещата тук в Сливенския общински съвет,  сега е време съда за това да го вкара в затвора . И не за друго а защото намаляха в града ни нещата от които може да се открадне, а и от друга страна управляващите вече не могат да му прикриват далаверите.Съжалявам , че Бойко Борисов остава заслепен или така му оттърва да казва , че Лечков бил един от работещите кметове в страната с далаверите. Само, че официално никой нищо няма да каже защото пак се върнаха мутрите в града ни с подкрепата и на кмета ни.




                                        

САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА РЕДАКТИРАНЕ!!!
В предаването "Тази сутрин" на бТВ от 13 декември стана ясно, че телевизията може и да заведе дело срещу Лечков за клевета. Повод за това се оказаха изтървани или не реплики от страна на сливенския градоначалник  Лечков пред журналисти на 06.12.2010 г.  на редовната пресконференция (припомняне тук). Вижте позицията на бТВ във видеото под текста.






КАКВО КАЗА ТЪПИЯ ПРОСТ ФАЛИРАЛ ФАРАОН Лечков: До една година ще изкача
Еверест


1                          Телевизия „bTV” са страхува от Бойко и не завeде дело, за да докажи че пари Антон Хекимян не е взел!
- Питам тогава кой взема пари, че тъпия прост фалирал фараон  ВИ клевети!?

                
Страх лозе пази, а bTV пари вземаааааааа........

                                       

                                       

Няма коментари:

Публикуване на коментар