вторник, 6 декември 2011 г.

Стоп на Лечков да напуща страната!

Забрана на Лечков да напуска България
Какво стана, стана  със забрана на наркомана от страната  да излиза и в затвора той да влиза, а Сливен няма за се  примери че остави той многото крадци.

Октопода на дванайсти  октомври до всички медии разгласи и от текста по-долу разбери!!!

·                                 Внимание!!!-Светлана Лечкова скъпата женичка на Йордан Лечков е закупила четири билети за Сингапур за 20-ти октомври 2011 г. и бягат, който има информация да се обади срещу възнаграждение!!!
·                                 12.10.2011 г.
 
Забраниха на Лечков да напуска България
Героят от САЩ '94 продава хотела си?
Кметът Йордан Лечков е с наложена ограничителна мярка да напуска страната, заяви окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.
Забраната е от 17 октомври, но стана известна едва сега, съобщи "24 часа". В неделя в града ще има балотаж между кандидата на БСП Кольо Милев, получил подкрепата на 28,55% от гласувалите, и Йордан Лечков, ГЕРБ, с 26,06%.

“Изумен съм какво става и как става. Никой не ме е уведомил, сега научавам, при това - не от компетентен орган. Нямам представа и заради какво обвинение е тази възбрана”, заяви Лечков.

“Не е задължително той да знае. Ако през това време беше направил опит да премине границата, щеше да разбере. Мярката е предприета във връзка с конкретно дело, но няма връзка с изборите”, обясни окръжният прокурор.

Едновременно с новината за забраната в Сливен плъзна и слух, че семейство Лечкови е обявило за продан хотелски комплекс “Империа” заедно с ипотеката за крупен кредит и сеготви да напуска града, евентуално и страната.

“Как ще продавам, на кого и кой да му даде цената? Давате ли си сметка какво ме питате? И къде ще отивам? Отписахте ме и душата ми вече продадохте”, разгневи се Лечков./БЛИЦ
 
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар